КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Офіційний сайт



Новини > КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР надає послугу "тролейбус на замовлення"

24.06.2019

КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР як завжди надає послуги мешканцям та гостям м.Рівне на замовлення для проведення екскурсій мальовничими вуличками міста.

22 та 23 червня 2019 року відбулося проведення "Випускних вечорів" по всіх школах міста Рівне. І як завджи, КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР прийняло активну участь у проведенні святкування "випускних вечорів" міста Рівне.

Так і в ці святкові вечори тролейбуси перевозили випускників до місць святкування, а також здійснювали екскурсійні перевезення по місту.

Ще заздалегідь, починаючи з минулого року, батьки випускників здійснювали бронювання "тролейбусів на замовлення" на ці святкові дні.

І як завжди особливою популярністю та шаленим попитом в цьому році, як і в попередні, користувався наш Рівненський "білосніжний красень", єдиний в Україні та Європі - "ДУОБУС".

Решта замовлень виконували тролейбуси "Дніпро Т203", які завдяки опції автономного ходу, доставляли випускників у віддалені куточки міста для проведення святкувань.


Колективи випускників були дуже вдячні за гарний настрій та приємні враження від поїздок.


Колектив КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР з радістю виконає будь яке замовлення на екскурсійне перевезення мальовничими вуличками нашого міста.

Copyright © 2015 - 2024 КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР. Всi права застережено.