КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Офіційний сайт



Новини > Заступник міського голови Васильчук Сергій Миколайович привітав працівників КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР з професійним

30.10.2018

28 жовтня в Україні відзначатимуть День автомобіліста і дорожника.

Так, 26 жовтня 2018 року, саме з цієї нагоди у залі Комунального підприємства «Рівнеелектроавтотранс» Рівненської міської ради зібралося понад дві сотні його працівників. Цьогоріч, для водіїв, механіків, кондукторів, - всіх тих, хто щодня організовує перевезення десятків тисяч рівнян, організували святковий концерт, а найкращих спеціалістів нагородили подяками та почесними грамотами. Цю місію виконував заступник міського голови міста Рівне Васильчук Сергій Миколайович.

Заступник міського голови міста Рівне Васильчук Сергій Миколайович:

«Від щирого серця вітаю вас з Днем автомобіліста і дорожника, це надзвичайно важливе свято. Хіба можна уявити сучасну державу без транспорту? Уявіть щоб на день не вийшов комунальний транспорт, зупинилось би абсолютно все, дуже шкода, що не всі цінують вашу роботу. Попри всі негаразди в цей день хочу побажати вам добра і здоров’я та процвітання вашому підприємству. Зі святом вас!»

Також прийшли привітати колектив підприєства з професійним святом: начальник управління транспорту і зв'язку Миронюк Віталій Мілентійович, представник обкому профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення Олексюк Ольга Миколаївна.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, за вагомий внесок в розвиток транспортної інфраструктури міста та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника, директор підприємства Ткачук Валентин Миколайович, нагородив 120 працівників підприємства.


Copyright © 2015 - 2024 КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР. Всi права застережено.