КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Офіційний сайт



Новини > Рівне - центр тролейбусного туризму

19.09.2018

18 вересня 2018 року КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР відвідали представники міжнародної групи любителів електротранспорту та представники працюючих підприємств електротранспорту міст Плзень, Прага, Брно (Чеська Республіка), як єдине підприємство Европи, яке зберегло і підтримує у хорошому технічному стані та оригінальному вигляді тролейбуси "Škoda 9Tr", які постійно експлуатуються на маршрутах міста.

Найцікавішим для гостей, як і для мешканців м. Рівне, є тролейбус "Škoda 9Tr" з інвентарним номером 001. Цей історичний тролейбус 1974 року випуску, започаткував рух електротранспорту в м. Рівне. Він і на даний час є "найраритетнішим" в Україні працюючим тролейбусом.

Працівники КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР постійно підтримують всі свої тролейбуси "Škoda 9Tr" у відмінному технічному стані та оригінальному вигляді, для того, щоб ці тролейбуси ще довгі роки приємно нагадували жителям та гостям міста Рівне про той день, коли в кінці 1974 року був відкритий тролейбусний рух у місті.

Гості відзначають чудовий технічний та естетичний стан рівненських тролейбусів, а найбільш привабливим місцем для фотосесій вважають лінію маршруту №6, що виходить за межі Рівного та пролягає мальовничими околицями.


Copyright © 2015 - 2024 КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР. Всi права застережено.