КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Офіційний сайт



Новини > Після капітального ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус «Škoda 14Tr» №107.

14.09.2015

14 вересня 2015 року в КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР із капітального ремонту після граничного пробігу 240 тис. км., вийшов на лінію черговий тролейбус №107.

Після проведення капітального ремонту, тролейбус приймається в експлуатацію спеціальною технічною комісією до складу якої входить начальник Управління транспорту і зв'язку Миронюк В.М., та керівний склад підприємства.


На тролейбусі були виконані роботи по ремонту каркасу кузова тролейбуса та механічної системи, а саме, встановлено новий карданний вал та нові бортові редуктори заднього моста.

Був проведений ремонт пневматичної системи і встановлено новий компресорний агрегат. Була проведена заміна зовнішньої обшивки кузова тролейбуса, яка була закріплена алюмінієвим декоративним профілем.

Також була замінена підлога салону та її ізоляційне покриття. В салоні тролейбуса були виконані роботи по заміні обшивки стелі (підібраний колір - білий мармур).

Також було проведено оздоблення кабіни водія під "білий мармур". На підлозі кабіни водія застелено лінолеум.

При ремонті тролейбуса було проведено заміну бокової обшивки салону під колір бук, проведена заміна ізоляційного покриття поручнів у салоні, замінено обшивку спинок та сидінь, проведена заміна задніх вітрових вікон.

Також на тролейбусі було замінено на нові колісні диски та шини, встановлено нові плафони зовнішнього освітлення, нові фари, та замінено на нові ричаги склоочищувачів лобових вікон.

Після виконання робіт кузов тролейбуса був пофарбований якісною автомобільною фарбою.

Copyright © 2015 - 2024 КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР. Всi права застережено.