КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Офіційний сайт



Новини > КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР надає послугу "тролейбус на замовлення"

25.06.2018

КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР як завжди надає послуги мешканцям та гостям м.Рівне на замовлення для проведення екскурсій мальовничими вуличками міста.

23 червня 2018 року відбулося проведення "Випускних вечорів" по всіх школах міста Рівне. КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР постійно приймає активну участь у громадському житті міста Рівне.

Так і цього святкового вечора тролейбуси перевозили випускників до місць святкування, а також здійснювали екскурсійні перевезення по місту.

Ще заздалегідь, починаючи з минулого року, батьки випускників здійснювали бронювання "тролейбусів на замовлення" на цей день.

І як завжди особливою популярністю та шаленим попитом в цьому році, як і в попередньому, користувався наш Рівненський "білосніжний красень", єдиний в Україні та Європі - "ДУОБУС".

І ось граціозно, велично, весь яскравий, освітлений безліччю вогників, рухаючись вулицями, він знову милує око та радує мешканців і гостей міста.

Але можливості задовільнити всіх бажаючих скористатися даною послугою "ДУОБУСА" не було, тому він за вечір зміг виконати лише 2 замовлення.

Решта замовлень виконували тролейбуси "Дніпро Т203", які завдяки опції автономного ходу, доставляли випускників у віддалені куточки міста для проведення святкувань.

Колективи випускників були дуже вдячні за гарний настрій та приємні враження від поїздок.





Колектив КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР з радістю виконає будь яке замовлення на екскурсійне перевезення мальовничими вуличками нашого міста.

Copyright © 2015 - 2024 КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР. Всi права застережено.